Смяна на стъкло на телефон е възможно, вместо по-скъпата смяна на дисплей, при някои модели телефони, а и когато не е увредена матрицата.

Уважаеми клиенти, да – смяна на стъкло на телефона ви, вместо смяна на дисплей е „мисия възможна“ с „ДМ Мобайл“. Ние ще опитаме да сме от полза, вижте как.

Смяна на стъкло на телефон

 

дисплей за iPhone, Да, често е наистина е възможно да се смени само стъклото на вашия дисплей, вместо цялостната смяна. Но какво е нужно, за да се извърши смяна на стъкло на телефон? Няколко са условията – да не са засегнати пикселите или тъча (тази част, която улавия движенията на вашия пръст), да няма деформации. Разбира се, да има налични за вашия модел.

Когато има техническа възможност и е повредено само стъклото, а не и останалите компоненти от екрана ви, то е вместо смяна на дисплей, може да се извърши смяна на стъкло на телефон.

Обикновено в рамките на няколко минути специалистите ни могат да направят нужните тестове дали е необходимо смяна на стъкло на телефона. Също и има ли деформации, които засягат дисплея и има нужда от неговата подмяна.

Тъй като устройството дисплей е изградено от няколко елемента, един от които е стъклото, в някои случаи е възможна смяна на стъкло на телефон, което е счупено. За подробности се свържете с нас – обикновено е достатъчен тест на място.

И още за смяна на стъкло на телефон

дисплей за телефон, Както казахме по-горе, в някои случаи вместо по-скъпата смяна на дисплей, е възможна смяна на стъкло на телефона, което е икономически по-изгодно. Когато няма повреда по екрана (пикселите) и не е засегната частта, която помага да управлявате вашия телефон (т.н. тъч). Да не е счупено или спукано само стъклото, което е и най-горния слой от дисплея, то ние имаме решение.

Ако не са засегнати по-долните компоненти от екрана (вижте картинката в дясно), е възможна смяна на стъкло на телефона вместо смяна на целия дисплей. Дисплей, това е важна част от вашия мобилен телефон която съдържа пикселите показващи изображенията. Това е частта улавяща движенията на пръста ви (тъч) и най-отгоре е стъклото.

Ако направим аналогия с вратата на вашата кухня – в единия случай сменяте цялата врата, а в другия само счупеното стъкло на вратата или смяна на стъкло на телефона.

Смяна на батерия на смартфон

Разбира се, че понякога е възможна и батерия на смартфона, но има и много модели, където с цел спестяване на място, батерията е част от корпуса на телефона. Свържете се с нас, за да проверим дали е възможна смяна на батерия за устройството ви. В нашия сервиз предлагаме услугата за ремонт на таблети, която се отнася за ремонт на повечето марки и модели таблети, за които може да се намерят резервни части.

Какво трябва да направите, за да проверите дали разполагаме с наличност от батерии за смяна от вашият модел? Пишете ни в нашата форма за контакти. Обадете се на някой от обявените телефони или ни пишете във вайбър (отново на обявените телефони).

При необходимост от смяна на батерия на смартфон от който и да е производител, за който имаме налични батерии или други части, може да изпратите устройството и с куриер. service pack

Смяна на батерия на iPhone серии 5, 6, 7, 8, X, XS, 11, 12

 

Смяна на батерия на смартфон

дисплей за samsung,Смяна на батерия на телефоните на Ейпъл (Apple) – iPhone 7 (или iPhone 5, 6, 7, 8, X, XS, 11, 12) целите серии. Ако имате проблем със своята батерия, на вече остаряващият модел – свържете се с нас. Ще проверим за за наличности.

При възможност, смяната на батерии на смартфони от всички марки се извършва в рамките на един работен ден.

Изпращате ги с Еконт до нашия адрес, за ваша сметка;

Ние правим диагностика и изготвяме оферта;

При съгласие от ваша страна, извършваме ремонт и в рамките на работен ден го изпращаме обратно, с наложен платеж, който включва преглед и тест;

Гаранцията е 30 календарни дни;

Гаранцията не важи при мокрен или счупен апарат;

Ние предлагаме смяна на батерии за цялата гама след Apple iPhone 5 (считано към 09.2021 година). Възможно е да има временна липса на батерия за някой от моделите в серията, но наличностите се запълват регулярно. Това означава, че скоро ще можем да предложим смяна на батерията и за вашият iPhone.